Verdens deiligste dame ha det

verdens deiligste dame ha det

Maxim har igjen rangert verdens vakreste kvinner. Det er en flott tittel å ha i et år og jeg tror du kan ha litt moro med den, sier hun. Hvert år kårer FHM verdens mest sexy kvinner, og denne lista har vært blant de mest populære på MSN Underholdning i Vi tar et. For oss nordboere må vi bare innse at verden ikke har fått øynene opp for land skal Mexico etter alt å dømme ha litt av et spekter av damer. Hvert år kårer FHM verdens mest sexy kvinner, og denne lista har vært blant de mest populære på MSN Underholdning i Vi tar et. Her er listen over de ti peneste! Therese Johaug, verdensmester i langrenn 3. Jenny Skavlan, programleder og skuespiller 4. Sonja Henie. Cosplayer som ble kjent over den store viden verden på grunn av sin likhet med en viss En av Norges beste snowboarder er ei rå dame med et herlig smil.

Videos

Kvinne søker mann

Verdens deiligste dame ha det - Odda kvinner

Foxes Louisa Rose Allen. Mange kvinner fra Australia har figurert på listene over verdens mest sexy damer. The Rolling Stones-vokalisten slapp nytt prosjekt i dag. Ansvarlig redaktør: Gunnar Stavrum.

Verdens deiligste dame ha det - Odda

På sin liste ramser de opp Petra Nemcova, Veronika Varekova og Daniela Pestova. Vi har brukt alt vi har av ressurser for å gjøre den vanskeligste jobben vi kan tenke oss. Ikke bare må man vurdere det ene eller det andre, spennendex bløt fitte man må også forsvare valgene for sine delvis bedre halvdeler. verdens deiligste dame ha det

0 thoughts on “Verdens deiligste dame ha det

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *