Jomfruhinne ti etter samleie

jomfruhinne ti etter samleie

Jomfruhinnen, eller skjedekransen (hymen vaginae), er en del av vulva (den ytre Navnet «jomfruhinne» viser til at denne strukturen kan revne litt ved første samleie eller etter en bryllupsnatt for spor etter blod fra en sprukken jomfruhinne. Det er vanlig at små rifter i skjedeveggen kan blø etter sex. Hvem fanden har noe med Jomfruhinnen til et annet menneske å gjøre enn den. Ja, nå kommer jeg nok snart til å ha sex for første gang (kansje litt kleint å skrive det, men men). Når jomfruhinna sprekker, blør man masse da? er det best å gjøre det Jeg blødde ingenting under eller etter min første sex.

Leknes nrk: Jomfruhinne ti etter samleie

LEGE TEGNING SEX GRATIS Under halvparten av alle jenter som ellers ville blitt definert som jomfruer, blør ved første samleie. Om du har eple eller pæreform. Les mer om kropp. Hvis hun ikke blør blir det tolket som et tegn på tidligere seksuell omgang, og i noen kulturer kan manglende blødning bety tap av ære og liv. Og det at du kanskje er bifil. Jeg hadde en liten affære med en gutt, men var for "trang" til at han kunne bruke penis så han brukte fingrene.
Kåt dame økexlyst Ble litt kleint, siden vi måtte gå et annet sted for å gjøre det, og så måtte jeg legge meg ned og han ta på rujenterx norske bilder. Følg oss på facebook. Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Zariat er ikke alene om denne vrangforestillingen. Spør eksperten vår, Trude.
Hevnpo discord nakenbilder Modne kvinner reisning
Jeg vil knulle fine fitter 697
jomfruhinne ti etter samleie Jomfruhinnen, eller skjedekransen (hymen vaginae), er en del av vulva (den ytre Navnet «jomfruhinne» viser til at denne strukturen kan revne litt ved første samleie eller etter en bryllupsnatt for spor etter blod fra en sprukken jomfruhinne. Disse mytene om jomfruhinnen stemmer ikke! Grunnen til at noen jenter blør etter samleie første gang, er fordi det oppstår rifter i slimhinnene. Ja, nå kommer jeg nok snart til å ha sex for første gang (kansje litt kleint å skrive det, men men). Når jomfruhinna sprekker, blør man masse da? er det best å gjøre det Jeg blødde ingenting under eller etter min første sex.

0 thoughts on “Jomfruhinne ti etter samleie

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *